lördag 14 mars 2009

Badrummet före Aydans "städning"

Förra fredagen höll jag på att ruttna bort på det super tråkiga badrummet och började städa lite.
Det började med att jag hämtade vit färg och bara tänkte måla den bruna fula bänkskivan.
Jag tror jag börjar förstå varför Micke blir rädd varje gång jag säger att jag måste städa. Normala människor använder trasor, vatten och medel. Jag använder trasor, målartvätt och färg och självklart resulterar det i att någonting nytt måste inhandlas. Typ lampor, spegelskåp, handdukar i rätt färg osv.
Nu var det ju bara frågan om en uppfräschning och ingen renovering. Den tar vi sedan när vi byggt ut där nere. Tänk vad lite färg gör mycket. Nu kan man duscha utan att få nervsammanbrott.
Här har jag grundat bänkskivan. Redan innan sista penseldraget var draget hade jag bestämt mig för att de aprikosa väggarna nog behövde bli vita. Titta under bänken... hur stökigt kan man ha det när allt är i fel färg?
Jag börjar tro att det är något fel på mig som inte kan hålla ordning om det inte är målat och rent.


Kolla in lamporna... och spegelskåpet... man blir ju deprimerad.Här har jag målat väggarna och innan det var klart så blev det ju givetvis en tur till färghallen för att köpa golvfärg. En chansning att måla på plastmatta, men spela roll om det inte funkar, allt är snyggare än det var innan.

Så här såg det ut innan vi flyttade in.

2 kommentarer:

Lina wahlberg sa...

skit fint :D

Himlarum sa...

Helt otroligt vilken skillnad det blev i badrummet!!! Vilken sagolik förvandling!

Kramar Ann-Helen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails